Uw buikomvang, bierbuik verminderen door Uw Houding Te veranderen

Dit is eigenlijk niet eens een onderwerp voor op deze webpagina. Deze website gaat over afslanken en gewicht verliezen. In dit geval doe je geen van beide en bereik je toch een verbluffend resultaat. De omvang van uw buik zal afnemen. We beginnen met een kleine les natuurkunde. Al onze botten en spieren zijn met elkaar verbonden. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze rug- en onze buikspieren . De twee tezamen vormen een soort band of gordel rond ons lager gelegen torso. Deze spieren hebben grote invloed op elkaar Ze houden elkaar in evenwicht. Ze houden uw buikomvang mits goed getraind onder controle. Goede buik en rugspieren hebben zeer veel invloed op de omvang van uw buik.

Deze kleine test zal bewijzen wat ik bedoel. Ik neem aan dat u nu op een stoel zit. Als u voor uw gevoel ontspannen zit dat is de kans groot dat een klein beetje onderuit gezakt zit. Door onderuitgezakt te zitten ontspannen uw buik en rugspieren en heeft de maag de kans om een eigen leven te leiden. Gaat u nu maar eens rechtop zitten. Ziet u wat ik bedoel? Uw buikomvang zal direct afnemen. Hetzelfde principe geld voor als u staat. Als u enigszins onderuitgezakt staat zal uw buik vooruit steken. Gaat u nu maar eens rechtop staan. Met de borst vooruit. Onmiddellijk zal uw bierbuik een stuk kleiner lijken. En zult direct een stuk slanker lijken. Uw uitstraling zal ook verbeteren. U zult kracht, gezondheid en energie uitstralen.

 

Een ander bij komend voordeel welke zich voor doet als u uw houding verandert is dat uw rug en buikspieren sterker zullen worden. In het begin is het moeilijk om de houding langer dan 1 minuut vol te houden. Maar zoals alles met wat je traint naar gelang u oefent met uw houding te verbeteren het steeds makkelijker zal gaan. De sterkte van uw rugspieren zal met sprongen vooruit gaan. Mensen met obesitas hebben vaak problemen en pijn in de onderrug . Hun houding is onnatuurlijk en dit maakt dat de rug enigszins scheef komt te staan. is. Dit gebeurt niet bewust maar omdat het gewicht dat men mee moet torsen dit veroorzaakt. Door te oefenen uw houding te verbeteren zal de rugpijn in ieder geval verminderen en later verdwijnen als u door middel van oefenen uw houding permanent veranderd heeft.

Nog een groot voordeel is dat uw bloedsomloop ten goede zult veranderen. Door dat uw bloed makkelijker naar uw benen en weer terug stroomt zult u makkelijker bewegen en sneller uw afvalstoffen kunnen afvoeren. Al met al redenen genoeg om uw houding te veranderen. In het begin zal het moeilijk zijn. Net zoals dieeten en afslanken. U moet ook stap voor stap beginnen. Begin maar eens met een aantal minuten per dag. En voert u het zo langzamerhand op. Op een gegeven moment zult u merken dat u uw houding onderbewust zal gaan vasthouden op de zojuist uitgelegde manier. Zoals hierboven in het “afslank” artikel beschreven.

Buikspieroefeningen

Buikspieren
1.Ga op je rug liggen met gebogen knieën.
2.Leg uw handen ter ondersteuning in je nek, trek je buikspieren samen en til je schouders een paar centimeter van de vloer.
3.Laat je schouders langzaam weer zakken en herhaal de oefening.

buikspier oefeningen

 

 

 

Buikspieren 2
1.Ga op handen en knieen, handen recht onder je schouders,
knieen recht onder je heupen.
De rug horizontaal houden.
2.Op de inademing:
Buig je hoofd tussen je armen en maak een hoge ronde rug.
Trek goed de buikspieren en je bekkenbodemspieren aan.
Blijf even in deze houding.
3.Op de uitademing:
Hef je hoofd zo ver mogelijk op, kijk vooruit, schuin omhoog
maak je rug hol.
Blijf even in deze houding.


Google
 
 

Tot zover dit hoofdstuk over het kwijtraken van uw buik, bierbuik zonder dieeten, af te slanken of gewicht te verliezen.

Site Map |Contact