Gewicht verliezen op een veilige manier

 

ls u te zwaar bent, is het voor uw gezondheid beter om af te slanken
De te zware mensen hebben een verhoogd risico op hoge bloeddruk, hartkwalen, en andere ziekten. Met minder gewicht vermindert ook het risico op deze aandoeningen. Dus des te meer reden voor u om af te vallen. Dit hoofdstuk vertelt u hoe u veilig gewicht verliest.

Heb contact met uw arts over wat voor u de beste doelstelling is.
Uw arts kan helpen met het bepalen met welk dieet en op welke manier van dieeten gezond en goed voor u is. Afgaande op uw lengte en huidige gewicht en niet onbelangerijk uw leeftijd.

Mannen en de zeer actieve vrouwen onder ons hebben dagelijks 2.500 calorieën nodig .
Andere vrouwen en inactieve mannen hebben dagelijks slechts ongeveer 2.000 calorieën nodig. Met een veilig plan kan je 1 tot twee ponden per week verliezen. Wil je dat bereiken dan moet je het dieet zo instellen dat je gemiddeld 300 tot 500 minder calorieën per dag binnen krijgt. Als je meer verliest per week is het niet gezond.

 

Beweeg minimaal 30 minuten per dag
Een goed advies is om mee te doen met nederland in beweging iedere ochtend op tv op Nederland 1.

Een veilige manier van afvallen
Meer calorieën te verbranden dan u door middel van uw voedsel binnen krijgt. Op deze manier verbrandt u lichaamsvet omdat uw lichaam brandstof nodig heeft en die niet krijgt dmv voedsel verbruikt het zijn lichaams vet..

Zorg ervoor dat uw voedsel laag in vet en calorieën is.
U zult snel gewicht verliezen.

Probeer zo veel mogelijk verschillende soorten voedsel te eten.
De verscheidenheid in het dieet helpt u alle vitaminen en andere voedingsmiddelen te krijgen die u nodig heeft.

Kijk uit voor voor valse beloften van snel en gemakkelijk gewicht verliezen.
Nieuwe manieren van afslanken zijn meestal niet goed omdat zij teveel eenzijdig voedsel bezitten. Zodat u belangerijke mineralen en vitaminen mist die u dagelijks nodig heeft.

Herinner dit:
Als een dieet te mooi is om waar te zijn, is het meestal ook niet waar!!

Dieetpillen?
Dieetpillen. Als u ze gebruikt, lees dan zorgvuldig het etiket. Let op mogelijke bijwerkingen, zoals hoge bloeddruk, neem nooit meer dan de vermelde dosis.

Wees zorvuldig met het nemen van hoest of griepmedicijnen.
Deze medicijnen kunnen de zelfde ingredienten als afval pillen bezitten. Het gevaar bestaat dat u teveel van dezelfde stoffen binnen krijgt en u zelf vergiftigd. Lees goed de bijsluiters van de middelen die u gebruikt en neem bij twijfel contact op met uw arts of apotheker.

 

Google
 

 

 

 

 

 

Site Map |Contact