Gezonde voeding Afvallen met Sonja

 

General Motors Dieet

Het volgende dieet en gezondheidsprogramma werd ontwikkeld voor werknemers van General Motors, Inc Dit dieet programma werd ontwikkeld in samenwerking met het amerikaanse Ministerie van Landbouw .

Voor dat het dieet werd goedgekeurd om gebruikt te gaan worden door de te zware mensen van een van de grootste bedrijven van Amerika werd het eerst uitgebreid getest door het Johns Hopkins Research Centre en moest het diverse controles doorstaan o.a door het Amerikaanse Food and Drug Administration . Dit afval/dieet programma heeft als doelstelling om 10 tot 17 pond gewicht per week te verliezen en dit alles op een gezonde manier. Door dit te dieet te gebruiken zal je niet alleen gezonder worden maar je zult je ook gezonder gaan voelen. Na zeven dagen zult u zich lichter voelen en beter instaat zijn uw werkzaamheden te verrichten. Dit omdat dit dieet je niet alleen laat afvallen maar ook nog eens je lichaam reinigt en zo helpt om het zich te ontdoen van allerlei vergiften die zich in de loop der tijd hebben opgeslagen in uw lichaam. U zult zich bijzonder goed voelen en blaken van energie.

 

Tijdens dit dieet is het zeer belangrijk dat u alcohol laat staan en minimaal 10 glazen water per dag drinkt.

Dieet dag 1: Alle soorten fruit behalve bananen. Het is aan te bevelen om de eerste dag veel meloenen te eten. Vooral watermeloenen hebben de voorkeur.

Dieet dag 2: Alle soorten groenten. Probeer zoveel mogelijk groenten te eten totdat u vol zit. Dit kunnen zowel gekookte al rauwe groenten zijn. Voor uw koolhydraten begint u dag twee met een paar gebakken aardappels met daarboven op wat boter .

Dieet dag 3: Een mix van groente en fruit van uw keuze. Nog geen bananen. En voor vandaag geen aardappels.

Dieet dag 4: Vier bananen en (magere) melk. Vandaag eet u in totaal acht bananen, en drinkt u drie glazen melk. Gedurende de dag kunt u kleine porties van uw speciale soep nemen.

Dieet dag 5: Vandaag is een feestdag. Vandaag mag u vlees met tomaten eten. Eet twee maal 300gram vlees. Verspreid over de dag. Combineer dit met zes hele tomaten. Tevens is het van belang dat u uw waterinname verhoogt met een kwart van de hoeveelheid. Dus ongeveer 3 glazen meer. Dit om uw lichaam te spoelen en om het maken van urinezuur tegen te gaan.

Dieet dag 6: Vlees en groente. Vandaag mag u zoveel vlees en groente eten als u wilt.

Dieet dag 7: Uw dieet van vandaag zal bestaan uit bruine rijst, fruitdrank en alle groentes die u op kunt.

U zult na een week van diëten ongeveer 5 kg afgevallen cq lichter zijn en u beter voelen. Mocht het dieet u bevallen, dan kunt u zonder problemen doorgaan met het volgen van dit dieet. Het is mogelijk om na de eerste week van het lijnen twee glazen witte wijn per dag te drinken. Dit mag ook bier of champagne zijn. Andere soorten, sterkere alcohol is ten strengste verboden. Dit geldt ook voor de zogenaamde cream drankjes. Mocht u de beslissing maken om alcohol te drinken houd u dan bij de gekozen drank. Dus kiest u voor witte wijn blijft u dan ook bij witte wijn. En houd het bij twee glazen. Alcohol bestaat uit lege calorieën maar kan u helpen om uw maag te kalmeren en vertering te verbeteren.

 

 

General Motors Dieet deel 2

Site Map |Contact