Gezonde voeding Afvallen met Sonja

 

General Motors Dieet 2

 

 


De Soep

De soep die voorkomt in het dieet kunt u in ongelimiteerde porties eten en op ieder moment van de dag. Het is dan ook aan te bevelen om veel van deze soep te eten tijdens uw dieet.

1 liter vleesbouillon (van tablet), 600 gram uien in ringen, 2 groene pepers, 4 hele tomaten (vers of ingeblikt), halve groene kool, selderij, beetje thijm, naar gelang uw smaak kunt u kruiden toevoegen.

 

 

Extra commentaar:

De groentes kunt u klaar maken en eten zoals u het graag wilt. Dit kan in vorm van een rauwkost salade zijn of gewoon gekookt. Als u dressing gebruikt dan alleen een beetje azijn, uitgeknepen citroen en/of kruiden. En niet meer dan een theelepel olie.

Wat mag u nog meer gebruiken tijdens dit dieet?

•  Water (zoveel als mogelijk)

•  Spa water met koolzuur.

•  Zwarte koffie (zonder melk, suiker of andere toevoegingen)

•  Thee

•  Niets anders dan dit behalve dan de fruitdrankjes die u op dag 7 consumeert.

Hoe werkt dit dieet?

Dag een: Op deze dag bereidt u uw lichaam voor op het komende programma. Het enige wat u eet is fruit. Fruit is van nature een uitstekend voedingsmiddel.

Dag twee: De dag begint met een dosis koolhydraten Dit neemt u inde ochtend voor energie. De rest van de dag bestaat uit groenten die vrijwel calorie vrij zijn. En toch de nodige voedingsmiddelen en vezels bevatten

Dag drie: De aardappels worden nu overgeslagen wat u krijgt nu uw koolhydraten van de groenten. Uw lichaam is nu voorbereid en kan gaan beginnen met het verbranden van de overtollige kilo's. U zult vooral vandaag erge trek in eten krijgen, dit zal morgen al een stuk minder zijn. Houd vol!!

Dag vier: Bananen en melk. Ik weet het, een vreemde combinatie. Waarschijnlijk zult u niet alle willen bananen opeten. De bananen zijn ervoor om het sodium en natrium aan te vullen die u gemist heeft in de afgelopen dagen. U z.u.t merken dat u minder trek heeft in zoetigheid.

Dag vijf: De feestdag, vlees en tomaten. Het vlees is voor de proteïnen en ijzer. De tomaten voor de spijsvertering en de vezels. Probeer deze dag wat extra water te drinken. Voor het reinigen van uw lichaam.

Dag zes: Hetzelfde als dag vijf. Proteïnen en ijzer van het vlees. En de vitamines van de groentes. Je lichaam is nu aan het afvallen. U raakt gewicht kwijt.

Dag zeven: De week is alweer voorbij. U zult zich gegarandeerd beter voelen. Dit dieet zorgt niet alleen dat u afvalt maar u reinigt ook nog eens uw lichaam.

 

 

 

Site Map |Contact